Faculty Profile

مهندسی شیمی / مهندسی شیمی

Articles Faculty

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

1. "CFD simulation of gas-solid fluidized bed hydrodynamics; prediction accuracy study"
    International Journal of Chemical Reactor Engineering، صفحات:1-10، 1401
  2. "New Smart Models for Minimum Fluidization Velocity Forecasting in the Tapered Fluidized Beds Based on Particle Size Distribution"
    سید حسین حسینی، محمد امین مرادخانی، مجتبی رسته، مسعود رحیمی
    INDUSTRIAL and ENGINEERING CHEMISTRY RESEARCH، صفحات:15289-15300، 1400
  3. "Effect of Gaussian size distribution width on minimum fluidization velocity in tapered gas-solid fluidized beds"
    مجتبی رسته، گودرز احمدی، سید حسین حسینی
    Particuology، صفحات:71-84، 1400
  4. "Segregation behavior of a ternary mixture of titanium dioxideparticles in a pseudo two-dimensional fluidized bed"
    مجتبی رسته، علیرضا بهرامیان، گودرز احمدی
    Particuology، صفحات:78-90، 1399
  5. "Segregation Patterns of an Equidensity TiO2 Ternary Mixture in a Conical Fluidized Bed: CFD and Experimental Study"
    Iranian Journal of Chemical Engineering، صفحات:41-56، 1397
  6. "Mesh sensitivity analysis on hydrodynamics behavior of a fluidized bed containing silver oxide nanoparticle agglomerates Transition from bubbling to slugging and turbulent flow regimes"
    شهره حمیدی فرد، علیرضا بهرامیان، مجتبی رسته
    POWDER TECHNOLOGY، صفحات:28-40، 1397
  7. "Empirical models for minimum fluidization velocity of particles with different size distribution in tapered fluidized beds"
    مجتبی رسته، فرهادی فتح اله، احمدی گودرز
    POWDER TECHNOLOGY، صفحات:563-575، 1397
  8. "CFD Simulation of Segregation Behavior of a Ternary Mixture in a Bubbling Fluidized Bed: Effect of Solid Wall Boundary Condition"
    Iranian Journal of Chemical Engineering، صفحات:53-71، 1397
  9. "Designing an efficient artificial intelligent approach for estimation of hydrodynamic characteristics of tapered fluidized bed from its design and operating parameters"
    محسن کریمی، وافری بهزاد، سید حسین حسینی، مجتبی رسته
    INDUSTRIAL and ENGINEERING CHEMISTRY RESEARCH، صفحات:259-267، 1396
  10. "Hydrodynamic characteristics of gas solid tapered fluidized beds Experimental studies and empirical models"
    مجتبی رسته، Fatola Farhadi، علیرضا بهرامیان
    POWDER TECHNOLOGY، صفحات:355-367، 1394
  11. "Hydrodynamic characteristics of gas solid tapered fluidized beds Experimental studies and empirical models"
    مجتبی رسته، فتح اله فرهادی، علیرضا بهرامیان
    POWDER TECHNOLOGY، صفحات:355-367، 1393

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

1. "مدل های تجربی برای حداقل سرعت سیالیت ذرات با توزیع اندازه های مختلف در بسترهای سیال فواره ای"
    مجتبی رسته، عاطفه صدری مفخم
    ششمین کنگره ملی تحقیقات راهبردی در شیمی و مهندسی شیمی با تاکید بر فناوری های بومی ایران، 1398
  2. "مطالعه عددی یک بسترسیال حبابی به روشCFD با استفاده از افزار MFIX"
    عاطفه صدری مفخم، مجتبی رسته
  3. "مقایسه نتایج حاصل از شبیه سازی CFD یک بستر سیال حبابی با استفاده از دو نرم افزار FLUENT و MFIX"
    چهارمین کنگره ملی مهندسی مکانیک و مهندسی شیمی، 1397
  4. "شبیه سازی CFD رفتار جدایش یک مخلوط سه گانه در یک بستر سیال حبابی اثر شرایط مرزی دیوارهی جامد"
    مجتبی رسته، عاطفه صدری مفخم
    پنجمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در شیمی و مهندسی شیمی با تاکید بر فن اوری های بومی ایران، 1397
  5. "بررسی اثر توزیع اندازه ذرات بر حداقل سرعت سیالیت در بسترهای سیال مخروطی ارائه مدلهای تجربی"
    مجتبی رسته
    پنجمین کنفرانس بین الملی پژوهش های کاربردی در شیمی و مهندسی شیمی با تاکید بر فن آوری های بومی ایران، 1397
  6. "مدل سازی CFD-PBM بستر سیال مخروطی اثر مدل های پسا بر رفتار هیدرودینامیک"
    هشتمین کنفرانس ملی کاربرد CFD در صنایع شیمیایی و نفت، 1396
  7. "رشد اندازه ذرات در یک راکتور پلیمریزاسیون بستر سیال با مدل تلفیقی CFD-PBM"
    وحید اکبری، مجتبی رسته، میلاد اهدایی
    هشتمین کنفرانس ملی کاربرد CFD در صنایع شیمیایی و نفت، 1396
  8. "ارزیابی شرایط مرزی ذرات جامد در دیواره یک بستر سیال مخروطی با استفاده از شبیه سازی CFD-PBM"
    مجتبی رسته، عاطفه صدری مفخم، سیدصالح حسینی فرادنبه
    هشتمین کنفرانس ملی کاربرد CFD در صنایع شیمیایی و نفت، 1396
  9. "بررسی رفتار هیدرودینامیک یک بستر سیال مخروطی پر شده از ذرات TiO2 با اندازه های مختلف از طریق شبیه سازی CFD-PBM"
    هفتمین کنفرانس ملی کاربرد CFD در صنایع شیمیایی و نفت، 1395
  10. "بررسی اثر توزیع اندازه ذرات بر نتایج حاصل از شبیه سازی CFD یک بستر سیال مخروطی حاوی ذرات TiO2"
    هفتمین کنفرانس ملی کاربرد CFD در صنایع شیمیایی و نفت، 1395
  11. "مطالعه رفتار هیدرودینامیک ذرات میکرونی TiO2 در یک بستر سیال مخروطی بررسی آزمایشگاهی و شبیه سازی عددی با استفاده از CFD"
    مجتبی رسته، فتح اله فرهادی، علیرضا بهرامیان
    ششمین کنفرانس ملی کاربرد CFD در صنایع شیمیایی و نفت، 1394
  12. "تعیین کسر حجمی ذراتTiO2 در مقیاس میکرونی در یک بستر سیال مخروطی به کمک دینامیک سیالات محاسباتی"
    مجتبی رسته، فتح الله فرهادی، بیژن مدی، علیرضا بهرامیان
    ششمین کنفرانس ملی کاربرد CFD در صنایع شیمیایی و نفت، 1394
  13. "مطالعه رفتار هیدرودینامیک ذرات میکرونی اکسید تیتانیوم در یک بستر مخروطی بررسی آزمایشگاهی و شبیه سازی عددی با استفاده از سی اف دی"
    مجتبی رسته، علیرضا بهرامیان، فتح اله فرهادی
    International Symposia on Advancing the Chemical Sciences Chllenges in Physical Chemistry and Nanoscience، 1389